ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Αρχική » ΔΙΑΦΟΡΑ » ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Τα τελευταία δύο χρόνια η Κοινωνική Ακαδημία ΜΑΣ φαίνεται να έχει πολλά μέλη που είτε ήρθαν από περιέργεια , είτε προτάθηκαν χωρίς να ερωτηθούν , με αποτέλεσμα να είναι αδρανή και έτσι η ομάδα μας να δείχνει πολύ περισσότερο μεγάλη απ όσο είναι στην πραγματικότητα.
Επιπλέον, αρκετά ενεργά μέλη μας έχουν κατά καιρούς φέρει μαζί τους σε διάφορες εκδηλώσεις μας άτομα που δεν είχαν την παραμικρή ιδέα του ποιοί είμαστε ακριβώς.
Δεν μ ενδιαφέρει η προβολή του έργου μας. Δεν την επιδίωξα ποτέ ούτε υπάρχει η Κοινωνική Ακαδημία για να προβάλεται μα για να επιτελεί ανθρωπιστικό και πολιτιστικό σκοπό.
Ήδη υπάρχει ένας πυρήνας αρκετών ανθρώπων που είναι πολύ συχνά παρόντες και συμμετέχουν με φιλία και αγάπη στις εκδηλώσεις μας γιατί πραγματικά ενδιαφέρονται.
Γι αυτό λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της οικογένειας που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε, προχωρώ σε «εκκαθάριση» ώστε η Κοινωνική Ακαδημία να δείξει την πραγματική της σεμνή εικόνα και να επαναπροσανατολιστεί στους στόχους της.
Θ ακολουθήσουν σε άλλες ανακοινώσεις, άμεσα, προτάσεις νέων δραστηριοτήτων με στόχο το περαιτέρω δέσιμο αυτής της οικογένειας.
Ποιοί όμως θα μετέχουν;
Η ομάδα αυτή μετρά ήδη 727 μέλη και στις επαφές μας στο μέιλ μας υπάρχουν πάνω από 1000.
Οι αριθμοί αυτοί θα μειωθούν κατά 95%.
ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ λοιπόν σε όσους θέλουν να είναι ενεργά μέλη της Κοινωνικής Ακαδημίας, να συμμετέχουν στις πολιτιστικές και ανθρωπιστικές δράσεις της, στις εκδρομές, αλλά και η φωνή τους ν ακούγεται με προτάσεις και συζητήσεις , είτε στο Facebook , είτε στην ιστοσελίδα μας, ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ, στο Facebook ή με μέιλ ( koinonikiakadimia@gmail.com ) ως και τις 30.11.2016.
Μετά την ημερομηνία αυτή όσοι δεν θα έχουν απαντήσει, θα διαγραφούν. Ήδη, ξεκινώ τις διαγραφές κάποιων επαφών που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τις δράσεις μας.
Φυσικά, η Κοινωνική Ακαδημία θα είναι πάντα ανοικτή σε νέα μέλη μα ευθύνη του καθενός μας είναι να ενημερώνουμε τα προτεινόμενα νέα μέλη για το ποιοί είμαστε, για τη σύντομη μας μέχρι τώρα ιστορία και για τη σημασία να κρατηθούν οι δράσεις μας και η όλη προσπάθεια μας σε υψηλό επίπεδο.
Παράλληλα ενημερώνω πως την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου ( με δωρεάν είσοδο) θα γίνει η επόμενη ξενάγηση – διάλεξή μου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τα 150 χρόνια λειτουργίας του, με θέμα :
ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
150 ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ:
Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
ΩΡΑ 11.00. ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ.
ΜΕΧΡΙ 50 ΑΤΟΜΑ.
Απαγορεύεται η φωτογράφιση με φλας.
Κρατήσεις από σήμερα, με μέιλ μόνο. Παρακαλώ κάντε κράτηση ΜΟΝΟ αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να έρθετε γιατί ακύρωση της τελευταίας στιγμής αφήνει άλλους φίλους μας εκτός ξενάγησης. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ περίπου 2,5 ώρες.
Θ ακολουθήσουν άλλες επισκέψεις στο Εθνικό Μουσείο και το πρόγραμμα για τις δράσεις μας για το χειμώνα 2016-2017. Μεταξύ άλλων θα διοργανωθεί και η εκδρομή στη Δωδώνη και το Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Σύντομα θα λάβετε το αναλυτικό πρόγραμμα ώστε να προγραμματίσετε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους διέθεσαν για τις δράσεις μας μέχρι τώρα ότι πιο πολύτιμο έχουν: το χρόνο τους! Για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Για τη γενναιοδωρία τους όταν χρειάστηκε να βοηθήσουμε ιδρύματα, οικογένειες σε δεινή κατάσταση και νοσηλευτικά ιδρύματα.Ακόμη και για θεατρικές παραγωγές.
Συνεχίζουμε.

IONIC CAPITAL.jpg